Κορίτσια μου γλυκά, σήμερα ξεκίνησε το προγραμμα επιβράβευσης της M•A•C Cosmetics.

Αυτό σημαίνει πως πρώτον όλες θα πάρετε τις νέες κάρτες που θα δηλώνουν πως είστε μια MAC lover. Δεύτερον κάθε 1 ευρώ αγορών στη ΜΑC θα είναι ένας πόντος, όσους περισσότερους πόντους μαζεύεται αποκτάται ένα μεγαλύτερο επίπεδο και έχετε περισσότερα προνόμια και ΔΩΡΑ.

❤️Το πρώτο επίπεδο είναι το MAC Lover και γίνεται κατά την εγγραφή σας ή την ανανέωση της αν είστε ήδη μέλος μας. Σ’αυτό το επίπεδο θα έχετε newsletter με όλα τα νέα της ΜΑC, δυνατότητα αγοράς νέων λανσαρισματων πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, συμμετοχή σε events με celebrities και influencers,ένα δείγμα δωρεάν στο in line κατάστημα και ένα ΔΩΡΕΑΝ MAKEUP SERVICE των 15 λεπτών σε οποιοδήποτε κατάστημα της MAC.

❤️Στο 2ο επίπεδο είσαι MAC Seduced και γίνεσαι αυτόματα από 150 πόντους και πάνω. Τα έξτρα προνόμια που έχεις εκτός από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω είναι ότι το MAKEUP SERVICE γίνεται 30 λεπτά δηλαδή ένα Express Application από τις υπηρεσίες που ήδη προσφέρουν τα καταστήματα,δωρεάν αποστολή για αγορές από το on line καιιιιιι…ΕΔΩ μπορείς να εξαργυρωσεις τους πόντους σου σε ένα μολύβι ματιών το COFFEE ή το EBONY. Αν πάλι δεν θες να εξαργυρωσεις κρατάς τους πόντους και μαζεύεις για το επόμενο επίπεδο με περισσότερα προνόμια και δωρα.

❤️Στο επίπεδο 3 και με 300 πόντους είσαι MAC Devoted εδώ έχεις όλα τα προηγούμενα συν ένα δώρο γενεθλίων, τα δείγματα από το on line shop γίνονται 2, το δωρεάν μακιγιάζ πλέον γίνεται ολοκληρωμένο μιας ώρας καιιιιι τα δωρα στην εξαργύρωση πόντων γίνονται ένα lipstick με το lip pencil του οι επιλογές είναι Meir & Soar ή Peachstock & Stripdown ή Rebel & Vino ή Ruby Woo & Cherry ή Sin & Nightmoth ή τέλος VegasVolt & Lasting Sensation. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε ένα σετ που περιλαμβάνει ένα Bumble Conditioner 60ml, ένα Aveda Cherry Almond Shampoo 250ml και ένα Glamglow Bubble Sheet Mask.

❤️Στο τελευταίο και 4ο επίπεδο είσαι MAC Obsessed με 450 πόντους. Τα προνόμια που αλλάζουν είναι πως πλέον τα δείγματα είναι 3 από το on line shop, το ΔΩΡΕΑΝ μακιγιάζ γίνετε 90 λεπτά, ύστερα από κλήρωση ελεύθερη είσοδο στα Backstage Events και Fashion Show. Τα δωρα της εξαργύρωσης πλέον είναι μια παλέτα από τις MAC X9 συν το απόλυτο πινέλο τοποθέτησης σκιας 239. Τέλος και εδώ έχετε τη δυνατότητα να πάρετε ένα σετ από Glamglow Supercleanse Cleanser 150ml, ένα Aveda Hair Spray 200ml και ένα Bumble Hair Oil 60ml.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα MAC και νιωστε ερωτευμένες❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here