5 Ανοιξιάτικα Νησιά Για τον Μάιο

0
1412

Μάιος ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης.

Τα Σαββατοκύριακα του είναι ιδανικά για τα πρώτα μπάνια (αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη). Και που είναι τα ιδανικότερα Σαββατοκύριακα???

Στα νησιά μας φυσικά, τώρα που ακόμα δεν έχουν πολύ κόσμο, τώρα που ακόμα μπορείς να τα απολαύσεις ανθισμένα. Σας συγκέντρωσα λοιπόν τις πέντε καλύτερες αποδράσεις για τον Μάιο. 

 

shutterstock_217792126

Άνδρος

Η ανοιξιάτικη και ανθισμένη Άνδρος ξεπερνά την καλοκαιρινή της εικόνα. Ένα ολάνθιστο νησί που μοσχοβολάει. Την όμορφη διαμονή στο νησί ολοκληρώνουν οι παραλίες που ακόμα δεν είναι γεμάτες κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε ήσυχα.

shutterstock_98439992

Σέριφος

Αν και Κυκλαδικό νησί και κατεξοχήν ξερονήσι τον Μάιο φυτρώνουν στο νησί πάρα πολλά είδη λουλουδιών και αποκτά μια ανοιξιάτικη ζωή. Η χώρα, γραφική και κυκλαδίτικη προσπαθεί να ισορροπήσει στο μπλε της θάλασσας και το φούξια των ανθισμένων τριαντάφυλλων.

Κύθηρα

Αν διαθέτεις δύο μερούλες παραπάνω στο Σαββατοκύριακο σου, θα σου πρότεινα τα Κύθηρα. Η Νεάπολη Λακωνίας είναι μια ώρα μακριά από τα Κύθηρα ενώ από τον Πειραιά το πλοίο κάνει σχεδόν έξι ώρες.

Η εικόνες όμως του νησιού θα σας αποζημιώσουν, ανθισμένες αυλές, μυρωδιές λουλουδιών να σε ταξιδεύουν μαζί με την θαλασσινή αύρα, ενώ μην παραλείψετε να βρείτε τους βράχους όπου φυτρώνει το Σεμπρεβίβα (sempre viva), ένα αυτοφυές καλλωπιστικό φυτό χαρακτηριστικό των Κυθήρων που δηλώνει την αιώνια αγάπη.

shutterstock_35648623

Σκύρος

Φτάνοντας οδικώς μέχρι την Κύμη κι από εκεί με το πλοίο σε ένα ταξίδι διάρκειας 1 ώρας και 40 λεπτών . Η Χώρα σε υποδέχεται σκαρφαλωμένη. Όλα γύρω σου μυρίζουν παράδοση.

Τον Μάιο θα απολαύσετε το νησί καθώς έχει χαμηλή αλλά ποιοτική τουριστική κίνηση!

shutterstock_339467843

Ύδρα

Μόλις 1,5 ώρα από το λιμάνι του Πειραιά το ιστορικό νησί της Ύδρας είναι ένα από τα νησιά για τον Μάιο. Οι ανθισμένες μπουκαμβίλιες θα μονοπωλήσουν τις φωτογραφίες σας σε συνδυασμό με τα πετρόκτιστα αρχοντικά.

Οι παραλίες θα σας προσφέρουν ξεκούραση και ηρεμία.

shutterstock_329859461

Κάθε ταξίδι έχει την μαγεία του.

Πρώτη δημοσίευση TravelPlanet24.Blog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here