Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019
Αρχική About Me

About Me

Follow me

Είμαι η Ιωάννα Καντάρα και αυτή είναι η δική μου σελίδα, το δικό μου Pink Flamingo.

Το Pink Flamingo, θα είναι πολύ ταξιδιάρικο καθώς αγαπώ πολύ τα ταξίδια, οπότε μαζί με τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια θα υπάρξουν πολλά άρθρα για travel style και travel make up.

Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό όπως κάθε τόπος, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω στο ταξίδι μου μέσα από εδώ αλλά και να σας δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ.

Στον δικό μου Pink κόσμο θα βρείτε ιδέες για make up και tutorial, κριτικές για νέα και αγαπημένα προϊόντα, tips για μόδα και μεγάλη ποικιλία θεμάτων για να κάνουν ξεχωριστές τις μέρες μας.

Με λίγα λόγια σας παρουσιάζω και σας καλωσορίζω στο Lifestyle & Travel Blog μου.

Follow my dreams

Γεννημένη το 1987 στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Ν.Ιωνία Αττικής, μπορώ να πω πως ήμουν ένα γνήσιο αγοροκόριτσο. Δεν σκεφτόμουν ποτέ τι ήθελα να γίνω απλά κάθε φορά ανακάλυπτα και κάτι νέο. Σπούδασα Επισκέπτρια Υγείας στο ΑΤΕΙ Αθήνας, μια παρεξηγημένη Σχολή η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά γρήγορα ανακάλυψα πως δεν είναι για μένα. Αποφοίτησα το 2011 και τότε έκανα αυτό που με γέμιζε έκανα σεμινάρια πάνω στο μακιγιάζ στη Σχολή Beauty-full στην Νέα Ιωνία η οποία γρήγορα με έβαλε στην νοοτροπία της Τέχνης του Μακιγιάζ και μου έδωσε το πρώτο μεγάλο βήμα για το νέο μου όνειρο.

Ως ανήσυχο πνεύμα ήθελα να εξελίσσομαι συνεχώς και να μαθαίνω νέα πράγματα, έτσι αναζήτησα να εδραιώσω τις γνώσεις μου στο όνειρο μου και το 2013 ξεκίνησα να φοιτώ στο FreddyMakeUp Stage του κύριου Φρέντυ Καλομπράτσο, ενός μοναδικού ανθρώπου, δασκάλου και μέντορα. Ένα χρόνο αργότερα αποφοίτησα ως επαγγελματίας Make Up Artist. Ένα όνειρο έγινε Πραγματικότητα.

Follow my life

Η ζωή μου εκτός από πινέλα, σκιές και make up είναι γεμάτη από όνειρα και προγραμματισμούς ταξιδιών. Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα από πολύ μικρή ηλικία ενώ το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ήταν το 2010 στη Ρώμη. Με τον άντρα της ζωής μου θέλουμε να γυρίσουμε όλο το κόσμο και να κολυμπήσουμε σε κάθε παραλία της Ελλάδας. Αγαπάμε κάθε συναίσθημα που μας χαρίζει ένα ταξίδι από την ιδέα, την υλοποίηση μέχρι την αποθήκευση των φωτογραφιών όταν έχουμε γυρίσει. Έχω σκοπό να σας μεταδώσω όλα αυτά τα συναισθήματα.

Κάθε δραστηριότητα για μένα είναι μια εμπειρία που θέλω να μοιραστώ. Μου αρέσει να ζωγραφίζω σε T-shirt, να γυμνάζομαι και όταν έχω πολύ κέφι να μαγειρεύω(!). Το ομολογώ υστερώ σε αυτόν τον τομέα, αλλά θα μου άρεσε πολύ να κάνουμε νέες συνταγές μαζί.

Αυτή λοιπόν είμαι εγώ και αυτό είναι το Pink Flamingo μου, που ελπίζω να πετάξει κοντά σε όλους εσάς.

Γίνε μια από εμάς.

Be a Pink Flamingo.