Ένα Travel Kit από την Youth Lab

0
2179

Ένα Travel Kit από την Youth Lab

Η αγαπημένη μου και πολλά υποσχόμενη Youth Lab έκανε πάλι το θαύμα της, για όλες εμάς τις travellers, για όλες εμάς τις γυναίκες που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε και δεν πρέπει την ενυδάτωση και τον καθαρισμό του προσώπου μας.

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν θέλουν να ταξιδέψουν είναι αυτό του χώρου και του packing. Πολύ απλά γιατί τα θέλουμε όλα μαζί μας. Τι γίνεται όμως όταν ″όλα″ πρέπει να χωρέσουν στο mini νεσεσεράκι? Πρέπει να μικρύνουν οι μεγάλες και ογκώδεις συσκευασίες των προϊόντων μας.

Το Travel Kit της Youth Lab, είναι ιδανικό για ταξίδια λόγω του μικρού μεγέθους που έχουν τα προϊόντα, 20-35 ml το καθένα ενώ όλα μαζί είναι τοποθετημένα σε μια κλειστή εύχρηστη συσκευασία, όπου χωράει άνετα σε ένα μεσαίο νεσεσέρ ή ακόμα και μόνη της ανάμεσα στα πράγματά σας για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

Περιέχει :
⇒ το τζελ καθαρισμού Daily Cleanser για κανονικού και ξηρού τύπου δέρματος. Mini tip. Ο αφρός του θα σε ενθουσιάσει.
⇒ την κρέμα-μάσκα καθαρισμού Cleansing Radiance Mask. Mini tip. Εφαρμόστε και εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.
⇒ την κρέμα με χρώμα CC Complete Cream είναι κατάλληλη για κανονικό και ξηρό δέρμα. Mini tip. Ο δείκτης προστασίας την κάνει κατάλληλη CC κρέμα για την παραλία. Κάλυψη και Προστασία!
⇒ την ενυδατική κρέμα προσώπου Oxygen Moisture Cream για κανονικό και ξηρό δέρμα. Mini tip. Εφαρμόστε πριν το μακιγιάζ ως βάση!

Βάζοντας την απαραίτητη ποσότητα από κάθε προϊόν το Travel Kit μπορεί να σας κρατήσει 20-25 μέρες. Το μόνο που περιμένουμε τώρα εμείς οι travellers είναι και η συσκευασία για λιπαρά δέρματα.

Πάρτε μαζί σας το προσωπικό σας εργαστήριο!

Βρείτε τα εδώ Κλικ
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com
Via youthlab.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here