Είναι απίστευτο που η πιο τρελή μου ιδέα έχει γίνει πραγματικότητα και μάλιστα κλείνει έναν ολόκληρο χρόνο. Και όταν λέω τρελή ιδέα, εννοώ πως ξεκίνησα το Be a Pink Flamingo χωρίς να έχω ιδέα από blogging, το μόνο που είχα ήταν ιδέες, περιπέτειες από ταξίδια, ένα δημιουργικό επάγγελμα και πολύ όρεξη για να τα φέρω στην επιφάνεια.

wp-1480632569069.jpg
Το Flamingακι μου, είναι δημιουργημένο από εμένα και από έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και φυσικά ακόμα με βοηθάει σε κάθε εξωπραγματική μου ερώτηση. Γι αυτό θα ήθελα και επίσημα πλέον να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Σακαλάκη για την πολύτιμη βοήθειά του και την υπομονή του καθώς ως εντελώς άσχετη με το blogging πρέπει να του έκανα τουλάχιστον 3200 ερωτήσεις την ημέρα…. χαχαχαχαχ

Βρείτε τον Παναγιώτη στο inkstory.gr

Έμαθα τόσα πολλά όμως μέσα σε ένα χρόνο για το blogging, το travel blogging στην Ελλάδα και για τους πάρα πολλούς bloggers. Κάθε blog είναι η ψηφιακή ζωή των bloggers. Κάθε blog είναι μοναδικό.

wp-1480632503214.jpg
Μέσα σε ένα χρόνο αγάπησα το να γράφω, λάτρεψα πάλι τα ταξίδια, συναναστράφηκα με ανθρώπους που δεν ήξερα, διάβασα blogging, είδα αμέτρητα video και πάνω από όλα έδωσα ζωή στο Flamingακι μου.

Στην πιο τρελή μου ιδέα.

ΥΓ. Μην αφήνεις τίποτα πίσω. Φτάσε εκεί που θες.


To Flamingo με αριθμούς (μέχρι τώρα)

365 μέρες blogging

42 άρθρα

12 διαγραμμένα

1014 facebook likes

746 instagram followers

105 pinterest followers

8 first time post

8088 προβολές

3647 χρήστες

Έρχονται πολλά νέα άρθρα, νέα ταξίδια και πολύ όρεξη.

Πολλά Φιλιά!

wp-1480632569066.jpg

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμάμαι ακόμα πόσο ενθουσιασμένος ήμουν όταν έκλεισα κι εγώ τον πρώτο χρόνο του blogging, έβαλα στόχους για τον επόμενο χρόνο και από την πολύ χαρά μου η παραγωγικότητα μου αυξήθηκε τόσο πολύ που ήθελα να γράφω ένα άρθρο κάθε 30 λεπτά (I was a funny little guy back then!). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που οκτώ χρόνια αργότερα κατάφερα να κάνω τόσα πολλά και να επιτύχω όνειρα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγουν αληθινά. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτύχεις τα διπλάσια απ’ ότι πέτυχα εγώ! Το blogging είναι πολύ πιο «βαθύ» απ’ ότι πιστεύουν οι περισσότεροι και κρύβει μεγάλες ευκαιρίες ζωής και φιλίες που κρατάνε μια ζωή, χρησιμοποίησε το σοφά και για οτιδήποτε χρειαστείς θα είμαι πάντα διαθέσιμος για να σε βοηθήσω.

    Πάμε για άλλον έναν χρόνο τώρα! 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here