Εσύ ξέρεις τους Athens Insiders? To next big thing του Αθηναϊκού τουρισμού?

♦ Η παρέα των Athens Insiders ξεκίνησαν την ιδέα τους το 2013. Πρόκειται για ένα νέο project στον Αθηναϊκό τουρισμό και για μια ιδέα που υλοποιείται σε πολλές Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες.
Η ιδέα τους βασίζεται στη δημιουργία μικρών γκρουπ τουριστών οι οποίοι θέλουν μια πιο προσωπική και έμπειρη εικόνα της Αθήνας. Σκεφτείτε δηλαδή τον εαυτό σας να ταξιδεύει σε μια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα και να σας περιμένουν φιλικοί επαγγελματίες ντόπιοι, να σας ξεναγήσουν όπου εσείς θέλετε. Πόσα πράγματα θα δείτε, πόσο χρόνο και κόπο θα γλιτώσετε και θα γίνεται μέρος της πόλης.

AthensInsiders

Αυτό ακριβώς κάνουν οι Athens Insiders σε τουρίστες από όλο το κόσμο που επισκέπτονται την Ελλάδα, προσωπικά tour, ειδικά φτιαγμένα πάνω στα θέλω των τουριστών.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή για να φτιάξεις το δικό σου tailor made tour, συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το τι ακριβώς θες και ύστερα επικοινωνούν μαζί σου για να το τελειοποιήσετε. Όλα αυτά στην επίσημη σελίδα των Athens Insiders.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε μικρές ομάδες μέχρι 8 άτομα τα οποία είναι ή συνταξιδιώτες ή γνωρίζονται μεταξύ τους. Εκτός από την Αθήνα και τα δρώμενά της, έχουν επεκταθεί σε Δελφούς, Μυκήνες και Λέσβο.

Η ομάδα των Athens Insiders προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες επισκεπτών που έρχονται για στοχευμένο τουρισμό όπως π.χ. αρχαιολόγοι, ζωγράφοι κ.α. συνεργάζονται με επαγγελματίες ζωγράφους, φωτογράφους, αρχιτέκτονες, αρχαιολόγους, σεφ ώστε να μπορέσουν να δουν και να γνωρίσουν την Αθήνα αλλά και το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει ακόμα καλύτερα.

Όσοι επισκέπτες θέλουν να ξεφύγουν από τα όρια του τουρίστα και αναζητάνε θεματικές εμπειρίες στην Αθήνα, η ομάδα των Athens Insiders θα τους βοηθήσει να το καταφέρουν.

Βρείτε τους ⇒ http://athensinsiders.com

Facebook Page ⇒ https://www.facebook.com/AthensInsiders/?fref=ts

Instagram ⇒ https://www.instagram.com/athens_insiders/

images

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here