Ο καλύτερος τρόπος ταξιδιού, είναι το Travel Couple.

» In Life, its not where you go its who you travel with» Charles Schulz

Δεν θα πω ψέμματα Solo Travel δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής. Η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα την ανάγκη να φύγω για κάπου μόνη μου.

Οι τάσεις φυγής μου ήταν περισσότερο νοητές και οι πραγματικές ήταν παρέα με τις κολλητές μου. Ίσως γιατί θεωρώ πως όλες τις όμορφες στιγμές πρέπει να τις μοιράζεσαι, γιατί στην τελική τι νόημα έχει να δεις τον κόσμο μόνος σου, όταν δεν έχεις κάποιον να γελάει δίπλα σου? Έχω ταξιδέψει πολύ με τις φίλες μου και τα τελευταία »εξερευνητικά» ταξίδια μου τα μοιράζομαι με το έτερον μου ήμισυ.
Σήμερα λοιπόν θα σας πω γιατί για εμένα ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδεύεις είναι το couple σου. Και οι φίλες σου, φυσικά, αλλά για αυτά τα ταξίδια θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο.

Αυτός, ο άνθρωπος αυτός. Ο νούμερο ένα λόγος που αγαπώ το Travel Couple είναι γιατί μαζί του βλέπω τον κόσμο και γεμίζουμε εμπειρίες. Γιατί κουβαλάμε την ίδια τρέλα και γιατί μόνο μαζί του θα μπορούσα να περπατήσω 25 χιλιόμετρα μέσα σε μια μέρα στο Βερολίνο.

Η απόλυτη δοκιμασία. Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει η απόλυτη δοκιμασία για ένα ζευγάρι και αυτό γιατί κάτω από διάφορες καταστάσεις, βγαίνουν τα πιο βαθιά χαρακτηριστικά του εαυτού μας και οι πραγματικές μας αντιδράσεις. Οπότε αν κάτι είναι καλό γίνεται καλύτερο αλλά αν είναι μέτριο…

travel

Μοιράζεσαι το ίδιο πάθος. Το πάθος μπορεί να είναι για τα ταξίδια και την εξερεύνηση. Μπορεί να είναι γιατί σας αρέσουν τα Μουσεία, οι τέχνες, η Μουσική, Η ορειβασία, το σκι και χίλια άλλα πράγματα που για να δείτε πρέπει να ταξιδέψετε ΜΑΖΙ και να μοιραστείτε το πάθος ΜΑΖΙ.

Έχετε κοινούς στόχους. Εκτός από τους κοινούς στόχους που έχεις για την καθημερινότητα, ένα Travel Couple έχει κοινούς στόχους για ένα συνεχόμενο ταξίδι. Η ανακάλυψη, η προετοιμασία και η υλοποίηση ενός ταξιδιού είναι απίστευτα διασκεδαστική όταν την μοιράζεσαι μαζί του.

Ανακαλύπτετε κάτι νέο μαζί. Τι πιο όμορφο από το βλέπετε κάτι για πρώτη φορά μαζί? Ένα νησί, μια παραλία ή μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή ακόμα καλύτερα τον κόσμο όλο. Κοινές εικόνες, γεύσεις, εμπειρίες μέχρι τον επόμενο στόχο, το επόμενο ταξίδι.

Ρομαντικός Τουρισμός. Θα κλείσω το άρθρο μου με αυτό που εγώ αποκαλώ Ρομαντικό Τουρισμό του οποίου είμαι και θερμή υποστηρίκτρια. Στα ταξίδια ζεις κάπου αλλού. Έξω από την καθημερινότητα.Έξω από το περιβάλλον σου. Είστε μόνο οι δύο σας. Άρα κάθε προορισμός ενός Travel Couple είναι ένας ρομαντικός προορισμός και μια καλή ευκαιρία για ανανέωση.

Εσένα πως σου αρέσει να ταξιδεύεις?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here