Η Πρώτη Συμμετοχή Σε Ημιμαραθώνιο

0
1791

Nους υγιής εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να το τηρώ, βέβαια έχω μια αγάπη στα γλυκά που δύσκολα την καταπολεμάω αλλά εδώ και ένα χρόνο σε εβδομαδιαία βάση γυμνάζομαι στο Nail & Body Care.

Εκεί λοιπόν η αγαπημένη μου γυμνάστρια, μου έβαλε την ιδέα του Ημιμαραθωνίου και φυσικά συμφώνησα.

Σε όλο αυτό το σκηνικό που έφτιαξα στο μυαλό μου δεν θα μπορούσε να λείπει η συναθλήτρια μου-κολλητούλα μου, που παρά την θέλησή της πήρε μέρος και μέχρι και την τελευταία στιγμή τα άκουγα.

 

wp-1459023557997.jpg

 

Ήρθε η μέρα και κατεβήκαμε στο Σύνταγμα. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος έτοιμος να τρέξει. Άνθρωποι, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, χαρούμενοι, μερικοί αγχωμένοι, περίμεναν να κληθούν στην γραμμή εκκίνησης.

Το κλίμα ήταν γιορτινό, μια αθλητική γιορτή για όλους. Για μένα, για εσένα που μπορεί να μην έχεις γυμναστεί ποτέ, να μην έχεις τρέξει ποτέ αλλά είσαι εκεί μόνο και μόνο για τον εαυτό σου. Για να πεις τα κατάφερα.

Δεν έχει σημασία αν θα τρέξεις ή αν θα περπατήσεις.

Δεν έχει σημασία αν προετοιμάστηκες ή όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι υγιής και να το πάρεις απόφαση.

Να σταθείς στη γραμμή της εκκίνησης και να ξεχυθείς στην Αθήνα.

Μια Αθήνα που κάνει πάρτι στους δρόμους φορώντας αθλητικά ρούχα.

Μια Αθήνα που θα περπατήσεις στους δρόμους της, ελεύθερος, χωρίς αυτοκίνητα.

Μια Αθήνα που θα θαυμάσεις την διαδρομή, θα περάσεις από το Καλλιμάρμαρο και θα βγάλεις selfie.

Μια Αθήνα που θα γίνετε όλοι μια ομάδα.

Δίπλα μας έτρεχαν άνθρωποι με παιδάκια στα καροτσάκια άλλοι με τα σκυλάκια τους, άλλοι έκαναν νέες γνωριμίες και άλλοι μας εμψύχωναν.

Όταν φτάνεις στον τερματισμό και ακούς τα χειροκροτήματα τότε τερματίζεις για σένα, για εσένα που το τόλμησες και το κατάφερες και ξέρω κουράστηκες όπως και εγώ, δεν είσαι όμως ικανοποιημένος που έφτασες στο τέλος??

Ο επόμενος Ημιμαραθώνιος είναι το Νοέμβριο στην Αθήνα, εγώ θα πάω, ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, μόνος σου… με την κολλητή σου(που τελικά της άρεσε)…τον άντρα σου…το παιδί σου…τη μαμά σου…τη θεία σου…απλά ΕΛΑ…γιατί μόλις τερματίσεις θα νιώσεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα ΠΑΝΤΑ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here